Van spookhuis naar droomhuis 2/2: before & after

Na een paar zenuwslopende weken, kregen we het verlossende telefoontje van onze aankoopmakelaar dat we de biedingsstrijd hadden gewonnen. Wauw, wat een geluk!
Een paar maanden later verhuisden we vanuit Utrecht naar Zwolle, naar een tijdelijke woning. We hebben hier een jaar gewoond, totdat de verbouwing helemaal klaar was. Een intensieve en super leerzame tijd, want we hebben dit in eigen beheer gedaan. Met veel hulp van ons netwerk.

In dit blog laat ik jullie de before & afters zien. Veel kijkplezier! :-)

De hal. De meterkast hebben we naar de kelder verplaatst. De radiator is mee gespoten in de kleur van de lambrisering, zodat hij minder in het oog valt. De granito vloer uiteraard behouden!

In het hele trappenhuis hebben we gekozen voor dezelfde kleuren en wandlampen, in overschilderbaar gips.

de achterkamer

We hebben de wand naar de keuken open gebroken, om zo een open keuken te creëren.

Haha, nee. rechts is niet de after;-) we hebben de badkamer verplaatst naar de achterzijde van de woning. De volgende foto’s zijn de afters!

Visgraat tegels, dubbele waskommen en zwarte accenten. Heel blij met deze fijne, ruime badkamer!

De zolder heeft de grootste facelift gehad! Van donker hol, met lekkage, mini ramen en geen isolatie, naar een lichte, geïsoleerde en gemoderniseerde ruimte.

Als laatste de ruimte waar ik het meest trots op ben: de master bedroom!

Dat was ‘m voor nu. Leuk dat je m’n blog hebt gelezen! Volg me op Instagram als je meer wilt zien van de nieuwe projecten in ons huis.

Vorige
Vorige

Een open kast inrichten: styling tips

Volgende
Volgende

Van Spookhuis naar Droomhuis 1/2: gekte op de huizenmarkt